Betingelser

nodeservers Betingelser og Vilkår
1§ Generel leje hos nodeservers
nodeservers kan til enhver tid ændre på betingelserne og prisen for hosting. nodeservers sørger for at holde serverne opdateret og opretholde den påkrævede sikkerhed indenfor 24 timer. Der tages forbehold for force majeure. nodeservers vil tage stilling til kompensation ved nedetid, dog kan kunden ikke gøre krav gældende overfor nodeservers. nodeservers forbeholder sig retten til at flytte kunder over på en anden IP og/eller en anden fysisk server. Alt hosting hos nodeservers.dk går under dansk lovgivning.

1.1§ Udlejning af Minecraft
Der bliver indgået en bindende aftale mellem kunden og nodeservers, gældende i den periode lejen strækker sig. Efter den valgte tidsperiode er udløbet, kan kunden selv bestemme om de vil forlænge eller lade aftalen samt produktet løbe ud. Kunden har 5 dage til at forlænge deres produkt, hvorefter alt indhold bliver slettet. Produktet vil ikke være aktivt i disse 5 dage – man vil kun have mulighed for at forlænge produktet.

1.2§ Lejestart og refunderinger
Lejestarten på et produkt fra nodeservers starter når produktet er oprettet. Efter ibrugtagning refunderes produktet ikke. Produktet anses som taget i brug fra opsætning.

2§ Priser
Alle priser er inkl. gældende dansk moms på 25%.

3§ Ansvar for data
Brug af produkter fra nodeservers.dk er på kundens eget ansvar. nodeservers påtager sig ikke ansvaret for data eller indhold. Det vil sige at kunden står til fuldt ansvar for hvad der ligger af data på kundens produkt. Derved skal kunde selv stå til ansvar ved ulovligt og/eller krænkende materiale.

3.1§ Scripts
nodeservers tilbyder nogle standard scripts, dog må ingen scripts belaste serverne i en urimelig grad.

3.2§ Filarkiver
Det er ikke tilladt at udbyde fri download af større filarkiver uden skriftlig samtykke fra nodeservers.

4§ Betaling
Ved køb af produkt udstedes en faktura. Prisen på fakturaen er den gældende. Kunden har 14 dages fortrydelsesret under forudsætning af at produktet ikke er taget i brug. Kunden har 5 dage til at betale deres faktura, ellers udløber fakturaen, og produktet bliver slettet. Det er kundens eget ansvar at forlænge deres produkter. nodeservers tager ikke ansvar for mistet data ved udløbet produkt.

5§ Vedligeholdelse
nodeservers vedligeholder serverne som serverne kører på, og forbeholder sig retten til at have op til 48 timers opdateringstid, som ikke regnes med i oppetiden.

6§ Overtrædelse af betingelser
Hvis kunden overtræder de gældende regler og love, vil nodeservers give en advarsel igennem mail, og ved gentagende overtrædelser låses brugeren. nodeservers forbeholder sig retten til at lukke en bruger ned, hvis overtrædelsen er af særlig grov art. Dette er for eksempel brud på copyright, som kan blive politianmeldt. nodeservers videregiver kundens oplysninger til de rette myndigheder. Kontoen låses med øjeblikkelig virkning og har ikke ret til kompensation for den resterende periode af produktet.

7§ Persondata og oplysninger
nodeservers er en selvstændig hosting virksomhed, som ikke videregiver oplysninger til tredjepart. Det vil sige at alle oplysninger forbliver fortroligt mellem nodeservers og kunden. Kunden kan ifølge persondataloven få fuld indsigt i de oplysninger, som vi gemmer på nodeservers.dk. nodeservers gemmer alle oplysninger i mindst 5 år.

8§ Datatab
nodeservers kan ikke gøres erstatningsansvarlig for mistet data ved eksempelvis strømsvigt, systemfejl, force majeure, indbrud, eller lignende omstændigheder. Såfremt det er nødvendigt at indføre et teknisk indgreb, står nodeservers ikke til ansvar for datatab.

9§ Levering
nodeservers opretter serveren så hurtigt som muligt – som regel indenfor få minutter. nodeservers forbeholder sig retten til at udskyde oprettelsen på baggrund af tekniske vanskeligheder eller betalingsproblemer.

10§ Fortrydelsesret
Ved køb af et produkt ved nodeservers fraskriver man sig de 14 dages fortrydelsesret når produkter er taget i brug. Efter produktet er taget i brug kan det ikke refunderes. Ved specielle sager, hvor nodeservers er skyld i at kundens service har meget nedetid, kan der laves undtagelser. Hvis produktet ikke er taget i brug, refereres der til § 4.

11§ Levering af virtuelt produkt
nodeservers’ produkter leveres på nodeservers’ servere. Alt efter hvilke produkt det er, er der forskellige leveringsbetingelser. Dette ses fra § 1.1 til § 1.2. Når et produkt er taget i brug, anerkender kunden samtidig at leveringen er accepteret.

12§ Automatisk abonnementsbetaling
Ved tilmelding til automatisk abonnementsbetaling vil serveren automatisk blive fornyet, når der er 1 dag tilbage af lejeperioden. Hvis automatisk betaling ønskes afmeldt, skal dette gøres via brugerpanelet eller meldes skriftligt til nodeservers via e-mail eller en supportsag – dette skal ske før serveren fornyes.

Betingelserne er senest opdateret: 16. december 2020 kl. 16:57